Pokémon

Ik speel nog trouw Pokémon. Tenminste ik vang tenminste iedere dag één diertje, en als ik in de buurt van een Pokestop ben zet ik het spel ook even aan om wat ballen te halen. Vind het nog steeds leuk en iedere meter die ik extra loop is meegenomen.

Maarrrr, die game is inmiddels zo zwaar dat mijn telefoon niets meer wil opslaan. Ik heb echt al zoveel handige appjes moeten verwijderd om te kunnen updaten. En iedere keer verhuis ik het trouw weer naar mijn SD kaartje maar iedere dag komt weer de melding dat mijn opslag vol is.

Zo jammer. Ik wacht nog even het Paas event af en dan gooi ik hem van mijn telefoon af denk ik. Level 26 is mooi genoeg als het betekent dat ik mijn telefoon zo moet strippen dat het eigenlijk alleen nog een soort Gameboy is geworden. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *