Guilty pleasures: Lush

Afgelopen vrijdag werd de nieuwe Flagshipstore van Lush aan de Kalverstraat geopend. Uiteraard was ik daarbij. Naast dat het druk was en er heel veel personeel uit Engeland was ingevlogen vond ik de zaak (waar vroeger juwelier Siebel zat) erg mooi. Een heel ruim assortiment waar nu ook alle ruimte voor is.

Omdat het een speciale dag was mocht je je eigen badbal maken. Dat vond ik toch gaaf!! Helemaal niet moeilijk ook, een Lava Lamp bath bomb was het resultaat. Ik vind hem te bijzonder om te gebruiken, voorlopig ligt hij in de woonkamer waar het heerlijk ruikt naar alle zoete geurtjes. Mijn creatie ruikt naar sinaasappel vooral. Heerlijk!

Permanente Eyeliner

Er waren twee behandelingen voor nodig, maar wat ben ik toch blij met dat simpele lijntje boven mijn ogen. Geen gedoe meer met eyeliner, sterker nog ik gebruik geen mascara of oogpotlood zelfs meer sinds ik mijn lijntjes heb. Ik vond het doodeng, maar het viel best wel mee. Je oogleden worden vantevoren een beetje verdoofd met Emla creme.

Het schijnt een jaar of twee te blijven zitten, maar een jaarlijkse touchup wordt aangeraden. Omdat ik veel zwem en in de sauna ben ben ik er erg blij mee. Ik loop niet meer met vegen over mijn gezicht en zie er als ik wakker word ook opgemaakt uit.