Verslaafd

Helemaal verslaafd ben ik aan de serie Sanne. Ik had er afgelopen jaar drie uit de bibliotheek kunnen lenen, in de verkeerde volgorde, en allemaal van na deel acht in de serie. Nu bleek dat de hele serie (op de laatste na) tussen de Kobo Plus boeken staat. En ik ze gewoon met een klick kan downloaden. De afgelopen dagen heb ik de eerste acht delen in een ruk uitgelezen. Eindelijk begrijp ik beter hoe dat verhaal in elkaar zat.
Het valt waarschijnlijk onder de categorie streekroman, maar ik geniet werkelijk van deze Marjan van den Berg’s schrijfsels!

De nieuwe beste vriend

Nu ben ik altijd wel dol op gadgets geweest en ik heb heel lang gewacht met een ereader kopen, maar nu ik hem heb wil ik nooit meer zonder. In combinatie met een abonnement is het helemaal niet meer te stoppen. Dacht dat ik na de proefmaand wel zou opzeggen maar wil hem nooit meer kwijt!

Zelfs in de zon is het scherm goed te lezen. En hij loopt niet leeg, ik heb hem nog maar een keer opgeladen en doet het nog steeds!

De digitale snoepwinkel

Omdat de ereader echt een succes is, en Bol je de eerste maand gratis een abonnement geeft om onbeperkt boeken te lezen, heb ik me toch maar opgegeven. Mooi lijstje. Ik voelde mij echt een kind in de snoepwinkel.

– Thomas Dekker: Schoon genoeg
– Herman Koch: Greppel
– Kluun: DJ
– Hugo Borst: Ma
– Saskia Noort: Huidpijn
– Maria Boonzaaijer: Joodse Buren
– Jonas Jonasson: De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
– Dirk Zeelenberg: Niet bepaald een succesverhaal
– John van den Heuvel & Bert Huisjes: Tijdperk Willem Holleeder
– Jan Meeus: Verraad (de misdaadbiografie van Willem Holleeder)
– Mirte Kaan: Kookboek voor een rustige buik
– Alex Boogers: Alleen met de Goden
– Abraham Moszkowicz: Liever rechtop sterven dan op je knieën leven

Whoop Whoop!
Ik heb de komende 30 dagen iets te doen, ben benieuwd hoe ver ik kom.

Dikke boeken

Ik stop er mee hoor, van die hele dikke pillen, die je niet in bed kunt lezen. Dit was zo’n exemplaar. Als je op de helft van het boek zit gaat het nog om op je zij te lezen en het naast je kussen te leggen. Maar ben je er voor of er voorbij dan klapt het boek dicht als je het niet vast houdt. Heb er een stijve nek van.
Misschien toch maar eens een ereader aanschaffen.